Denne hjemmeside er ikke optimeret til din browser-version. Besøg http://browsehappy.com/ for at opdatere din browser til den seneste version.

KANT´s tilgang til projektledelse

Projektledelse foregår på mange niveauer i ethvert byggeprojekt og har altafgørende betydning for projektets succes.

Den gode arkitektur skabes i en veltilrettelagt proces, hvor projektledelse skaber en optimal ramme

Uffe Bay-Smidt, partner, KANT arkitekter

ÅRSTEMA - BÆREDYGTIGHED OG MATERIALER

Vi tager faglig udvikling alvorligt. Det sker blandt andet med tegnestuens årstema, som i år er bæredygtighed og materialer.

KANT ER FØRENDE INDEN FOR IKT & BIM

Hos KANT vil vi være blandt de bedste inden for IKT-håndtering og BIM-projektering for at sikre vores bygherre det bedst mulige projekt

BÆREDYGTIGT BYGGERI MED DGNB

Vores DGNB-konsulenter bistår vores kunder med vejledning af et byggeris bæredygtighed, uanset om byggeriet skal DGNB-certificeres eller ej.

Eksperter i energirenovering

Hos KANT har energirenovering høj prioritet, og arbejdsområdet er med mere end 35 års erfaring med renoveringsopgaver grundigt indarbejdet i virksomhedens DNA.

RENOVERING: GRÆSE BAKKEBY

Modelprogram for opgradering af tæt-lave bebyggelser og renovering af 405 boliger. I samarbejde med beboerne skaber vi attraktive boliger med rum for fællesskab.

At spare på energien er kun en lille del af at være bæredygtig

Anders Bay Holm, partner, KANT arkitekter

Brugerinddragelse skaber værdi

Det er KANT arkitekters overbevisning, at vi som arkitekter må forstå den kontekst, vi arbejder inden for, før vi kan udvikle og designe den rigtige løsning.